Inspiring Conversations

The New Facebook Office


  • SumoMe

Facebook recently moved their offices out of several smaller locations spread throughout Palo Alto, CA and into one central, 150,000-square-foot building. Many of the building’s original features either remain or have been repurposed for Facebook’s use.

The space was designed by studio o+a who interviewed employees to see what they wanted and what would make their work experience better and more productive. Employees collaborated with designers throughout the entire process to ensure the best product possible. Because of the differing departmental needs, small neighbourhoods within the building were created giving each department its own unique flavor and vibe.

The company has remained committed to providing free gourmet meals, snacks, and drinks in micro-kitchens located throughout the building. In order to keep the company agile and fresh, employees are encouraged to write on walls, add artwork, and move furniture as they see fit.

via Office Spaces

Leave a Reply